آیا قسمتهای باقیمانده از عملیات تخریب و همچنین چوب بستها، شمعها، سپرها، حائل و سایر وسایل حفاظتی پایداری و ایمنی لازم را دارند؟
در زیر، چند روش رایج برای تخریب سازهها را بررسی میکنیم:
آیا استقرار ماشین آلات کارگاهی مطابق با حجم پروژه انجام شده است؟
بازیافت مواد : بازیافت مواد ساختمانی مانند بتن، فلزات، چوب و غیره میتواند هزینههای زیادی را صرفهجویی کند.
خودم نمیدونم کدام پیمانکار تخریب را انتخاب کنم. اگر میشه لطفا من را راهنمایی کنید
پس از عملیات تخریب ، کف سازی ساختمان مهمترین بخش است. چنانچه کف سازی ساختمان اصولی انجام نشود تمام لایه های بعدی کف ساختمان مانند سرامیک یا سنگ یا پارکت لمینت که بعداً قرار هست اجرا شوند به مشکل خواهد خورد. به منظور کف سازی ساختمان از انواع پوکه معدنی یا پوکه صنعتی و در برخی موارد از ماسه استفاده میشود. سپس برای دستیابی به یک سطح تراز نرمه کشی با ملات ماسه و سیمان و با طرح اختلاط مخصوص اجرا میشود. در صورتیکه طرح اختلاط نرمه سیمان بدرستی صورت نگیرد کف تخریب ساختمان سازی تقریباً بی اثر بوده و کف پس از مدتی ترک میخورد و نشست میکند.
فراتر از روش، تجهیزات هم در محاسبه هزینه تخریب ساختمان نقش دارند. مثلا در تخریب مکانیکی ممکن است ماشینآلات مختلفی به کار بروند (به ویژه بسته به تعداد طبقهها)، که تهیه آنها و نیروی انسانی برای هدایتشان روی هزینه موثر است.
تخریب دیوار ، تخریب کف ، تخریب سقف و تخریب ساختمان با نظارت مهندس و رعایت اصول ایمنی
غرامت فوت و نقص : پرداخت دیه و یا ارش به فرد و غرامت فوت به وراث فرد در صورت بروز حادثه ناشی از ساختمان
در این روش، خود تخریب (بسته به ارتفاع سازه) با ماشین هیدرولیکی با بازوی کوتاه/بلند یا بیل مکانیکی و لودر انجام میشود.
مگر این که تخلیه از داخل کانالهای مخصوص پیش بینی شده انجام گیرد رعایت شده است؟
.. خراب میشود. در هریک از این حالات، یکسری فاکتورها روی قیمت تخریب ساختمان که عبارتاند از:
جنس اسکلت و اصولا مصالح بهکاررفته هم روی هزینه تخریب ساختمان تاثیر میگذارند. به طور کلی هزینه تخریب سازههایی با اسکلت بتنی از تخریب ساختمانهایی که اسکلت آهنی دارند، بیشتر است.
این روش سریع است و امکان مانور بالایی دارد. با این وجود، گرد و غبار، ارتعاش و آلودگی صوتی دارد. همچنین، برای مناطق مرکز شهر کاربردی نیست.